Uw algemene voorwaarden aanpassen n.a.v. de AVG?

 

Uw algemene voorwaarden aanpassen n.a.v. de AVG?

Paniek over de nieuwe privacy wet? Geen zorgen, wij helpen u op de goede weg!

U heeft er vast iets over gehoord of gelezen, per 25 mei 2018 treedt de nieuwe Europese wetgeving in.  De zogenaamde Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit heeft tot gevolg dat de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) niet meer geldt.

Voor wie geldt deze nieuwe wetgeving? Wat zijn de gevolgen voor u als organisatie? Aan welke eisen moet de organisatie aan voldoen? Al deze vragen en meer kunnen wij voor u beantwoorden en u adviseren hoe u AVG-compliant wordt!

Uw Algemene Voorwaarden:

Volledige en up-to-date beschreven Algemene Voorwaarden zijn een soort verzekering voor uw bedrijf. Waarom? Alle klanten zijn dan gebonden aan algemene bepalingen zoals betalingstermijn, aansprakelijkheid, privacy, klachtenregeling en ontbindingsmogelijkheden. Door dit goed op te nemen in de Algemene Voorwaarden kunnen geschillen voorkomen worden en staat u juridisch veel sterker.

Ten slotte zorgt uw Algemene Voorwaarden er ook voor, in geval van B2B relaties, dat de extra (incasso)kosten en rente door de rechter worden toegewezen! Verouderde of geen Algemene Voorwaarden kan ervoor zorgen dat u geen aanspraak kan maken op belangrijke rechten.

Wilt u problemen met uw contracten en Algemene Voorwaarden voorkomen? Neem contact met ons voor het aanvullen, wijzigen of opstellen van de Algemene Voorwaarden.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.